TIETOSUOJA

Heila Matchmaking tarjoaa sekä henkilökohtaista matchmaking-palvelua että parisuhdeasioihin liittyvää valmennusta. Toimimme henkilötietolain (559/1994) mukaisten vaatimusten mukaan, ja noudatamme huolellisesti asiakastietoihin liittyviä tietosuojakäytäntöjä.

REKISTERIT

Heila Matchmakingin asiakasrekisteri: matchmaking-palvelut

Heila Matchmakingin asiakasrekisteri: valmennuspalvelut

TIETOJEN SUOJAAMISEN PERIAATTEET

Henkilötietoja siirretään, säilytetään ja käsitellään sekä sähköisesti että manuaalisesti.

Verkon yli siirrettäessä tiedot suojataan SSL-tekniikalla. Sähköiseen tietokantaan tallennetut henkilötiedot ovat ainoastaan niiden työntekijöiden saatavilla, joiden työtehtävät edellyttävät tietoihin pääsyä. Pääsy henkilötietoja sisältävään tietokantaan on rajoitettu sekä verkkotekniikan että henkilökohtaisten käyttäjätunnusten ja salasanojen avulla. Manuaalisesti säilytettävät henkilötiedot pidetään lukitussa arkistokaapissa, joka sijaitsee lukituissa tiloissa.

TIETOJEN SAAMINEN JA TARKASTAMINEN REKISTEREISTÄ

Asiakasrekisteristä saa tietoja olemalla yhteydessä Heila Matchmakingin työntekijään, jonka kanssa on asioinut. Tietoja luovutetaan vain Heila Matchmakingin toimipisteessä siten, että tietojen tarkastajan henkilöllisyys voidaan todeta, tai tiedot voidaan pyynnöstä lähettää asiakkaan tunnetulla osoitteella. 

Rekisteritietojen tarkastaminen on henkilötietolain mukaan mahdollista kerran vuodessa maksutta. Tätä useammin tehdystä tarkastuksesta voidaan laskuttaa tarkastuksesta aiheutuvat kohtuulliset kustannukset.

TIETOJEN LUOVUTTAMINEN REKISTEREISTÄ

Rekistereistä luovutetaan tietoja ulkopuolisille tahoille vain asiakkaan nimenomaisella suostumuksella, tai mikäli tietojen luovuttaminen on välttämätöntä pakottavan lainsäädännön määräyksen vuoksi. Heila Matchmaking ei luovuta tietoja suosuoramarkkinointitarkoituksiin. Asiakkaalta voidaan pyytää lupa Heila Matchmakingin uutiskirjeen lähettämiseen sekä Heila Matchmakingin tuotteista ja palveluista tiedottamiseen.

HENKILÖTIETOJA KÄSITTELEVÄT KOLMANNET OSAPUOLET

Heila Matchmaking käyttää palvelun tuottamiseksi ulkopuolisen palveluntarjoajan nettialustoja. Käytämme seuraavia palveluntarjoajia:

Slotti

  • Teonos Oy
  • Käyttötarkoitus: ajanvaraus.
  • Tallennettavat tiedot: nimi, puhelinnumero, sähköpostiosoite, osoite, tehdyt varaukset ja niihin liittyvät mahdolliset lisätiedot.
  • Slotin rekisteriseloste: https://slotti.fi/registry.html

Voissi

  • Laihian Laki Oy
  • Käyttötarkoitus: laskutus.
  • Tallennettavat tiedot: nimi, puhelinnumero, sähköpostiosoite, osoite, tehdyt ostokset ja laskuihin liittyvät lisätiedot, kuten tuotteet ja tilinumerot.
  • Voissin rekisteriseloste: https://voissi.fi/registry.html

SurveyGizmo

  • Widgix, LLC dba SurveyGizmo
  • Käyttötarkoitus: Heila-kyselyn alusta
  • Tallennettavat tiedot: Kaikki Heila-kyselyssä kysyttävät tiedot. Lisäksi käytetty verkkoselain ja käyttöjärjestelmä sekä päivämäärä ja aika, jolloin kysely on täytetty, ja kyselyn täyttämiseen käytetty aika.
  • SurveyGizmon tietosuojaseloste: https://www.surveygizmo.com/privacy