TIETOSUOJA

Heila Matchmaking Oy:n yksi tärkeimmistä periaatteista on asiakkaidemme yksityisyys ja anonymiteetti. Asiakkaidemme henkilökohtaisten tietojen vastuullinen säilytys ja käyttö on meille kunnia-asia.

Tietosuojamme lyhyesti:

  • Tiedonsiirrossa käytetään SSL-suojattua yhteyttä
  • Mitään asiakkaidemme henkilötietoja tai kuvia ei luovuteta ulkopuolisille (ainoastaan lakisääteisissä tapauksissa tietoja voidaan luovuttaa viranomaisille).
  • Emme koskaan julkaise asiakkaistamme tietoja, joiden perusteella asiakas olisi tunnistettavissa.
  • Asiakkaiden henkilötietoja voivat käsitellä vain Heila Matchmaking Oy:n työntekijät ja palvelun kehittämiseen osallistuvat henkilöt, jotka ovat allekirjoittaneet salassapitosopimuksen.
  • Koko henkilöstöämme sitoo salassapitovelvollisuus ja jokaiselle uudelle työntekijälle opetetaan yrityksen tietosuojakäytännöt.

Henkilötietojen keräämisestä, säilyttämisestä ja käyttämisestä voit lukea lisää rekisteriselosteesta

Käytämme palvelun tuottamiseen kolmansien osapuolten tarjoamia alustoja, joita ovat:

SurveyGizmo

SurveyGizmo ( Widgix, LLC dba SurveyGizmo) on palvelu, jota käytämme Heila-kyselyn alustana. Heila-kysely on luotu SurveyGizmo -palvelussa ja palvelua käytetään datan keräämiseen. SurveyGizmo on hyvin tarkka tietosuojastaan, ja käyttää useita teknologioita tietoturvallisuuden takaamiseksi. Lisää tietoa SurveyGizmon tietosuojasta löydät tästä osoitteesta: https://www.surveygizmo.com/privacy/

Doxy.me

Doxy.me (Doxy.me, LLC) on verkkopuheluohjelma, jota käytämme videopuheluissamme. Doxy.me on suunniteltu terveydenhuollon palveluiden käyttöön, minkä vuoksi sen tietoturvallisuus on huippuluokkaa. Siksi olemme valinneet Doxy.me:n myös meidän käyttöömme. Kaikki Doxy.me:n kautta kulkeva data on salattu (encrypted). Löydät tietoa ohjelman tietosuojasta tarkemmin tästä osoitteesta: https://doxy.me/privacy-policy

Checkout

Heila Matchmaking -palveluiden maksamiseen käytämme Checkout -palvelua. Palvelu on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä palvelu ja Checkout Finland Oy on OP:n omistuksessa. Checkout Finland Oy:n rekisteriselosteen löydät tästä osoitteesta: https://checkout.fi/wp-content/uploads/rekisteriseloste_checkout_finland_oy.pdf ja maksuehdot täältä: https://checkout.fi/verkkokauppiaalle/maksuehdot/

Käyttämällä palveluamme hyväksyt tietosuojaan, käyttöehtoihin ja henkilötietojen rekisteröintiin  liittyvät seikat. Käyttäjän on hyvä tiedostaa, että vaikka tekisimme kaikkemme tietoturvallisuuden takaamiseksi, mikään tietosuojaukseen liittyvä teknologia tai varotoimi ei ole 100 % varma, vaan tietoturvaan voi aina liittyä riskejä.