TIETOSUOJA

Heila Matchmaking Oy:n yksi tärkeimmistä periaatteista on asiakkaidemme yksityisyys ja anonymiteetti. Asiakkaidemme henkilökohtaisten tietojen vastuullinen säilytys ja käyttö on meille kunnia-asia.

Tietosuojamme lyhyesti:

  • Tiedonsiirrossa käytetään SSL-suojattua yhteyttä
  • Mitään asiakkaidemme henkilötietoja tai kuvia ei luovuteta ulkopuolisille (ainoastaan lakisääteisissä tapauksissa tietoja voidaan luovuttaa viranomaisille).
  • Emme koskaan julkaise asiakkaistamme tietoja, joiden perusteella asiakas olisi tunnistettavissa.
  • Asiakkaiden henkilötietoja voivat käsitellä vain Heila Matchmaking Oy:n työntekijät ja palvelun kehittämiseen osallistuvat henkilöt, jotka ovat allekirjoittaneet salassapitosopimuksen.
  • Koko henkilöstöämme sitoo salassapitovelvollisuus ja jokaiselle uudelle työntekijälle opetetaan yrityksen tietosuojakäytännöt.

Henkilötietojen keräämisestä, säilyttämisestä ja käyttämisestä voit lukea lisää rekisteriselosteesta

Käytämme palvelun tuottamiseen kolmansien osapuolten tarjoamia alustoja, joita ovat:

SurveyGizmo

SurveyGizmo ( Widgix, LLC dba SurveyGizmo) on palvelu, jota käytämme Heila-kyselyn alustana. Heila-kysely on luotu SurveyGizmo -palvelussa ja palvelua käytetään datan keräämiseen. SurveyGizmo on hyvin tarkka tietosuojastaan, ja käyttää useita teknologioita tietoturvallisuuden takaamiseksi.

Doxy.me

Doxy.me (Doxy.me, LLC) on verkkopuheluohjelma, jota käytämme videopuheluissamme. Doxy.me on suunniteltu terveydenhuollon palveluiden käyttöön, minkä vuoksi sen tietoturvallisuus on huippuluokkaa. Siksi olemme valinneet Doxy.me:n myös meidän käyttöömme. Kaikki Doxy.me:n kautta kulkeva data on salattu (encrypted).

Slotti

Käytämme ajanvarauksessa Slotti-palvelua, joka on Teonos Oy:n toimittama palvelu. Ajanvarauksen yhteydessä asiakas kirjaa palveluun seuraavat itseään koskevat tiedot: etunimi, sukunimi, puhelinnumero, sähköpostiosoite.

Bambora

Verkkomaksujen maksunvälityspalveluna toimii Bambora.

Käyttämällä palveluamme hyväksyt tietosuojaan, käyttöehtoihin ja henkilötietojen rekisteröintiin  liittyvät seikat. Käyttäjän on hyvä tiedostaa, että vaikka tekisimme kaikkemme tietoturvallisuuden takaamiseksi, mikään tietosuojaukseen liittyvä teknologia tai varotoimi ei ole 100 % varma, vaan tietoturvaan voi aina liittyä riskejä.