Muut palvelut

Kohti uutta parisuhdetta – 80 € / 50 min

Haluatko löytää uuden parisuhteen, ja olla valmiimpi rakentamaan sitä kestävälle ja terveelle pohjalle? Voit olla juuri eronnut tai erostasi voi olla kulunut jo pidempi aika. Ehkä et ole koskaan vielä kunnolla seurustellutkaan.

Selvitämme yhdessä, missä vaiheessa olet tällä hetkellä menneiden parisuhteidesi käsittelyn osalta. Tutustumme tarkemmin sinuun itseesi: Mitä oikeasti haluat elämältäsi ja millainen haluaisit olla. Huolehdimme siitä, että sinulla on tulevaisuutta varten suunnitelma sen varalle, mitä haluat seuraavalta parisuhteeltasi ja mitä odotat kumppaniltasi. Sekä mitä olet itse valmis antamaan. Saatat huomata, että omaa ajatteluasi, uskomuksiasi ja toimintaasi muokkaamalla voit päästä isojakin harppauksia eteenpäin kohti Sen Oikean löytämistä!

Suunnittelemme konkreettiset askeleet kohti uuden parisuhteen löytymistä. Olemme mielellään tukenasi ja jatkamme tapaamisia myös sen jälkeen, kun kumppani on löytynyt.

Varaa aika ensimmäiseen tapaamiseen! Suunnitellaan yhdessä, millainen paketti olisi sinulle mieluisin. Suosittelemme 5-10 tapaamisen sarjaa siten, että tapaamiset olisivat 1-2 viikon välein. Yhden tapaamisen hinta on 80 € (50 min).

HUOM! Kesä-heinäkuussa ensimmäisestä tapaamisesta 15 % alennus, eli ensimmäisen tapaamisen hinta vain 68 €!

Minun parisuhteeni –  80 € / 50 min

Oletpa sitten aivan tuoreessa suhteessa tai vuosikymmeniä kestäneessä liitossa, saatat kaivata tilaisuutta tulla yksin keskustelemaan parisuhteeseen liittyvistä kysymyksistä.

Joskus ongelmat tuntuvat liian suurilta yksin tai kumppanin kanssa ratkaistavaksi. Aina kumppani ei ole innokas lähtemään yhdessä vastaanotolle tai toisinaan omassa mielessä voi pyöriä kysymyksiä ja ajatuksia, joita ei itsekään ole vielä valmis jakamaan kumppanin kanssa. Silloin ammattilaisen kanssa ajatusten ja tunteiden selvittely voi auttaa löytämään oikeaa suuntaa. Sillä ei ole merkitystä oletko aivan suhteen alkumetreillä pohtimassa orastavaan suhteeseen liittyviä asioita vai kenties jo vuosikymmenten pituisessa liitossa ja väsynyt kantamaan taakkaa yksin. Me emme tue sinua kohti eroa (ellet sitä itse erityisesti toivo), vaan pysähdymme kanssasi kuuntelemaan omia tarpeitasi ja toiveitasi sekä etsimään tilanteeseen uutta näkökulmaa.

Varaa aika ensimmäiseen tapaamiseen! Tapaamisia on asiakkaan toiveiden mukaisesti useimmiten 1-5. Yhden tapaamisen hinta on 80 € (50 min).