Kuka maksaa kumppanin etsimisestä?

Upea ensimmäinen viikko takana! Heilaan on tullut viikossa satoja käyttäjiä, ja lisäksi palvelukonsepti on saanut valtavasti positiivista palautetta. On ollut jännittävää tuoda markkinoille jotain aivan uutta ja odottaa, millaisen vastaanoton se tulee saamaan. Voi sitä ilon määrää, mitä olemme saaneet positiivisesta vastaanotosta kokea! Selvästi tällaiselle palvelulle on ollut Suomessa tarve. Suuri kiitos kaikista kommenteista ja ajatuksista, joita olette kanssamme jakaneet! Kommenttien joukosta bongasimme erään kysymyksen, johon haluaisimme nyt vastata: “Kuka maksaa kumppanin etsimisestä?”

 

Asiakkaiden tunnistetietoja muutettu siten, ettei heitä voi tunnistaa ja tiedot julkaistu asianomaisten luvalla.

Mies 34v, markkinointipäällikkö

Eronnut vuosi sitten pitkästä parisuhteesta. Ei jaksa käydä baareissa, eikä pidä “naisten iskemisestä”. Tapaillut kuitenkin naisia, ja joitakin lyhyitä suhteita on ollut, mutta sanojensa mukaan ei ole löytänyt sellaista ihmistä, jonka kanssa voisi kuvitella yhteisen arjen toimivan pidemmän päälle. Haluaa treffeiltä ennemmin laatua kuin määrää.

Nainen 35v, opettaja

Ulkonäöltään viehättävä nainen. Ei jaksa deittisovelluksia, joissa tulee tukuttain tökeröitä kommentteja miehiltä, joista ei tiedä juuri mitään. Kokee vaikeaksi valita kenen kanssa jaksaa lähteä juttelemaan, koska ulkonäkö tai deittiprofiili on usein pettänyt. Kokee uuvuttavaksi valita treffiseuralaisia. Olisi helpottunut, jos joku valikoisi hänelle sopivimmat ja saisi oikeasti oman tyylistään seuraa. Matkustelu tärkeää, joten toivoo miehenkin siitä pitävän. Viimeisin pidempi parisuhde päättynyt eroon sellaisesta syystä, joka ystävän mielestä olisi ollut nähtävissä alusta asti, jollei hän olisi niin sokeasti ihastunut.

Nainen 30v, sairaanhoitaja

Edellinen suhde kaatui, koska puoliso ei halunnutkaan lapsia. Haluaisi lähivuosina jo asettua aloilleen ja saada perheen. Kokee turhauttavaksi käydä treffeillä ja selvitellä haluaako toinen näitä asioita lainkaan, eli kannattaako treffailua edes jatkaa. Kertoo olevansa hiukan hiljainen ja ujo uusien ihmisten seurassa, joten ei nauti treffailusta. Haluaisi tavata itselleen sopivan miehen, joka ei kavahda ajatusta omasta perheestä lähivuosina.

Mies 40v, tarjoilija

Haluaisi naisen joka arvostaa ihan tavallista elämää. Haluaisi laittaa yhdessä ruokaa ja viettää koti-iltaa. Kokee löytävänsä vain naisia, joilla “sinkkuvaihe” on jäänyt päälle, eivätkä halua sitoutua. Toisaalta pohtii onko itsessä jotain vikaa, kun suhdetta ei meinaa syntyä vai eikö vain tapaa oikeanlaisia naisia. Aiemmasta suhteesta 6-vuotias tytär, joka on vuoroviikoin hänen luonaan. Haluaisi naisen, joka pystyisi olemaan läheinen ja tärkeä aikuinen myös lapselleen.

Nainen 56v, yrittäjä

Tehnyt aina paljon töitä, ei ole ehtinyt keskittyä itseensä. Alkanut nyt kaivata kumppania aiemman avioliiton päätyttyä jo vuosia sitten. On yrittäjänä alalla, jossa asiakkaat ja yhteistyökumppanit ovat pääasiassa naisia, eikä harrastuksissaan tapaa miehiä. Kaipaa keskustelevaa kumppania, joka pystyy tarjoamaan myös älyllistä haastetta. Toisaalta tarvitsee mieheltä ymmärrystä yrittäjyyttä kohtaan, koska joutuu omistamaan paljon aikaansa työlle.

 

Kumppanin etsimisestä voi siis maksaa kuka tahansa, joka uskoo, että ihana puoliso saattaa olla yksi elämän arvokkaimmista asioista! Eikö olisi aika mukavaa, jos juuri sinun kumppanisi ajattelisi niin.

Ihanaa ja energistä alkavaa viikkoa kaikille!

Teija & Tuija

0 vastausta

Jätä kommentti

Haluatko liittyä keskusteluun?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *