KÄYTTÖEHDOT

Yleiset sopimusehdot

Viimeksi päivitetty: 18.6.2017

1. Palveluntarjoaja

Heila Matchmaking Oy (2810308-7)

Sateentie 8 F

02100 Espoo

puh. +358 10 349 2090

e-mail: info@heilamatchmaking.fi

2. Määritelmät

“Heila Matchmaking”, “me”= Heila Matchmaking Oy

“Asiakas” = Henkilö, joka on rekisteröitynyt palveluun.

“Nettisivut” = https://www.heilamatchmaking.fi

“Kysely” = Heila-kysely

3. Palvelun kuvaus

Heila Matchmaking on henkilökohtainen matchmaking-palvelu, jonka tavoitteena on auttaa asiakasta löytämään itselleen mahdollisimman sopiva kumppani. Osa palveluistamme on ilmaisia, ja osa maksullisia. Palveluitamme ovat:

 • Heila-kysely
 • Asiakkuus
 • Jatkoasiakkuus

4. Palvelulupauksemme ja hinnat

Heila Matchmaking haluaa tarjota asiakkailleen vaivattoman, anonyymin ja luotettavan keinon tutustua samanhenkisiin ja itselle psykologisessa mielessä sopiviin kumppaniehdokkaisiin, sekä tutustua paremmin itseensä sinkkuna ja parisuhteen osapuolena. Lupaamme parhaamme mukaan pyrkiä muodostamaan pareja, joilla olisi mahdollisimman hyvät lähtökohdat kestävän parisuhteen rakentamiselle. Palvelua ja työntekijöidemme ammattitaitoa kehitetään jatkuvasti. Palvelukohtaiset lupauksemme ja hinnat ovat seuraavat:

4.1 Heila-kysely

 • Heila-kyselyyn voi vastata ilmaiseksi nettisivuillamme (0 €).
 • Kyselyn lopuksi vastaaja saa suuntaa antavan kuvauksen psykologisista piirteistään parinvalintaan liittyen.

4.2 Asiakkuus

 • Asiakkuus alkaa, kun henkilö on täyttänyt Heila-kyselyn, ja rekisteröityy palveluun nettisivuillamme. Asiakkaaksi rekisteröityminen on maksutonta (0 €).
 • Asiakas on tietokannassamme, josta etsitään toisilleen sopivia pareja.
 • Kutsumme asiakkaan maksuttomaan (0 €) tapaamiseen, jos tietokannassamme näyttää olevan hänelle sopivia kumppaniehdokkaita. Tapaaminen toteutuu toimitiloissamme Espoon Tapiolassa tai videopuhelun välityksellä. Tapaamme myös asiakkaalle mahdollisesti kumppaniksi sopivia muita asiakkaita.
 • Palvelusta maksetaan vain silloin, kun treffikumppani on löytynyt ja asiakas haluaa, että esittelemme treffikumppanin hänelle. Lähetämme ohjeet verkkomaksuun sähköpostitse. Maksu on 95 € (sis. alv 24 %).
 • Teemme molemmille osapuolille treffiehdotuksen. Jos molemmat ovat antaneet kirjallisen suostumuksensa, treffiehdotus sisältää sähköpostitse lähetettynä lyhyen tunnistetiedottoman kuvauksen sekä yhden valokuvan asiakkaasta. Jos ehdotus hyväksytään, pari voi sopia treffit. Muussa tapauksessa jatkamme etsintää.
 • Asiakkaaksi voi ilmoittautua kolmeksi (3) kuukaudeksi kerrallaan. Asiakkuuden voi uusia nettisivuillamme. Asiakkuuden uusimisesta muistutetaan sähköpostitse viikko ennen sen päättymistä.

4.3 Jatkoasiakkuus

 • Keskustellaan puhelimitse edellisistä Heila Matchmaking -treffeistä ja mahdollisesti tarkentuneista toiveista kumppaniin liittyen.
 • Jatkoasiakkaalle etsitään sopivaa treffikumppania. Sopivan kumppanin löydyttyä teemme molemmille osapuolille treffiehdotuksen. Jos molemmat ovat antaneet kirjallisen suostumuksensa, treffiehdotus sisältää sähköpostitse lähetettynä lyhyen tunnistetiedottoman kuvauksen sekä yhden valokuvan asiakkaasta. Jos ehdotus hyväksytään, pari voi sopia treffit. Muussa tapauksessa etsitään mahdollisimman pian uusi kumppaniehdokas.
 • Jatkoasiakkuuden hinta on 50 € (sis. alv 24 %) per match.

Mahdollisimman yhteensopivien parien löytäminen on meille tehtävä, johon asennoidumme kovalla kunnianhimolla ja koko sydämellämme. Ihastumiseen liittyy kuitenkin tekijöitä, jotka eivät ole meidän käsissämme. Siksi emme voi luvata, että

 • parin välille syntyisi molemminpuolinen tunne kiinnostumisesta tai ihastumisesta.
 • treffikumppani haluaisi tavata käyttäjän uudestaan tai olla häneen enää missään yhteydessä.
 • palvelun muodostama parisuhde tulisi kestämään.

5. Maksaminen

Palvelun maksu suoritetaan verkkokaupassa, jonne käyttäjä pääsee erillisellä sähköpostiin lähetettävällä linkillä. Maksun voi suorittaa verkkopankissa tai luottokortilla. Verkkomaksun suorittamiseen käytetään Checkout-palvelua, jonka maksuehtoihin voit tutustua tästä linkistä: https://checkout.fi/verkkokauppiaalle/maksuehdot/

6. Asiakkaan vastuut ja velvoitteet

Käyttäessään Heila Matchmakingin palveluita, asiakas on lukenut, ymmärtänyt ja hyväksynyt käyttöehdot ja sitoutunut noudattamaan niitä. Lisäksi hän on tietoinen palvelun tietosuojasta ja hyväksynyt siihen liittyvät seikat.
Asiakas sitoutuu seuraaviin ehtoihin:

 • Hän on 18 vuotta täyttänyt henkilö.
 • Hän ei ole tällä hetkellä parisuhteessa, naimisissa, epäselvässä suhteessa tai
  asumuserossa.
 • Hänellä ei ole taustallaan vakavia rikostuomioita tai rikossyytteitä, eikä syytteitä väkivallasta tai seksuaalisesta häirinnästä. Heila Matchmakingilla ei ole mahdollisuutta selvittää asiakkaidensa rikostaustaa, mutta jos rikostausta tulee ilmi, Heila Matchmakingilla on oikeus poistaa asiakas palvelusta.
 • Hän ei saa väittää olevansa joku muu henkilö kuin hän todellisuudessa on.
 • Hän on vastuussa siitä, että hänen antamansa tiedot ovat totuudenmukaisia, ajantasaisia ja kuvaavat häntä henkilökohtaisesti.
 • Hän ei lataa palveluun tai lähetä palveluntarjoajalle haittaohjelman sisältävää tiedostoa, eikä millään tavoin pyri aiheuttamaan haittaa Heila Matchmakingin palveluille, nettisivuille tai sosiaalisen median kanaville.
 • Hän käyttää palveluita ja nettisivuja ainoastaan kumppanin etsimiseen ja yksityiseen tarkoitukseen. Mitään osaa palvelusta ei saa käyttää markkinointiin tai muihin kaupallisiin tarkoituksiin, eikä oman yritystoiminnan edistämiseen tai kilpailevan toiminnan luomiseen.
 • Hänen vastuullaan on pitää käyttäjätunnuksensa ja salasanansa nettisivuille vain ja ainoastaan omana tietonaan sekä turvassa ulkopuolisilta. Käyttäjätunnus ja salasana ovat tarkoitettu vain henkilökohtaiseen käyttöön.

7. Käyttäytyminen ja turvallisuus

Asiakas lupaa aina käyttäytyä hyvien käytöstapojen mukaisesti viestiessään treffikumppaninsa kanssa ja tavatessaan hänet. Myös Heila Matchmakingin kanssa viestimisen ja asioimisen on oltava hyvien tapojen mukaista. Asiakas ei missään nimessä viestitä treffikumppanilleen eikä Heila Matchmakingille mitään loukkaavaa, totuudenvastaista, alentavaa, röyhkeää, seksuaalisesti loukkaavaa, uhkaavaa, häiritsevää, rasistista tai laitonta sisältöä. Kaikki edellä mainitun kaltainen viestintä poistetaan välittömästi, ja kyseistä sisältöä levittäneen henkilön asiakkuus päätetään. Asiakas lupaa, ettei hän missään tapauksessa aiheuta häirintää tai tahallista haittaa treffikumppanilleen. Jos tällainen tapaus tulee ilmi, henkilön asiakkuus päätetään välittömästi ja tarvittaessa hänestä tehdään rikosilmoitus. Asiakkaalla ei ole lupaa saattaa muihin asiakkaisiin tai treffikumppaneihinsa liittyviä henkilötietoja millään tavoin julkiseen tai ulkopuolisten tietoon.

Asiakas on ehdottomasti itse vastuussa omasta turvallisuudestaan ollessaan yhteydessä ja tavatessaan treffikumppaniaan. Treffit tulee järjestää julkisella paikalla ja asiakkaan on huomioitava turvallisuusseikat, aivan kuten koska tahansa tuntemattoman ihmisen tavatessaan. Heila Matchmaking ei ole millään tavalla vastuussa treffikumppanien lähettämien viestien sisällöstä, treffien tapahtumista tai treffikumppanin aiheuttamista mahdollisista vahingoista.

Otamme tietoturva-asiat vakavasti. Voit tutustua tietosuojaamme täältä. Asiakkaidemme henkilötietojen joutuminen tunnistettavassa muodossa ulkopuolisten käsiin on erittäin epätodennäköistä, mutta emme voi täysin taata, ettei kolmas osapuoli tule ottamaan laittomasti käyttöönsä asiakastietoja.

8. Peruutukset ja asiakkuuden keskeyttäminen

Kun palvelu on maksettu verkkokaupassa, asiakas on tehnyt sitovan ostopäätöksen. Jos käyttäjä ei jostain syystä tämän jälkeen haluakaan käyttää palvelua, maksua ei voida palauttaa.

Ajanvaraus on mahdollista siirtää, jos asiakkaalle tulee yllättävä este varattuna aikana. Ajanvarauksen siirto tulee tehdä viimeistään 24 tuntia ennen varatun ajan alkamista joko puhelimitse (010 349 2090) tai sähköpostitse (info@heilamatchmaking.fi).

Jos asiakas haluaa treffien jälkeen pitää taukoa deittailusta ennen seuraavaa jatkoasiakkuutta, hän voi kolmen (3) kuukauden sisällä palata asiakkaaksi. Tätä pidempi tauko tarkoittaa, että asiakkuus alkaa alusta.

9. Viestintä asiakkaalle

Asiakas voi tilata uutiskirjeemme, jossa ilmoitamme mm. uusista blogipostauksista sekä muista ajankohtaisista asioista. Uutiskirjeen voi halutessaan perua koska tahansa (“peru uutiskirje”). Asiakkaille voidaan lähettää sähköpostitse myös kohdennettuja mainoksia tai tarjouksia, mutta pyrimme välttämään asiakkaidemme sähköpostin kuormittamista. Lisäksi lähetämme kaikille asiakkaillemme sähköpostitse tiedon tärkeistä palvelun tuottamiseen liittyvistä asioista, kuten esim. tietosuojaselosteen tai käyttöehtojen muutoksista tai palvelun tuottamiseen liittyvistä häiriöistä.

Heila Matchmakingilla on oikeus käyttää otteita asiakkaidensa palautteesta nettisivuillaan tai markkinoinnissaan siten, ettei asiakas ole tunnistettavissa kommentista (kerrottu vain sukupuoli ja ikä). Kerromme asiakkaidemme kokemuksista mielellään myös tarkempia tarinoita, jos asiakas antaa siihen luvan.

10. Tekijänoikeudet

Kaikki nettisivuilla oleva materiaali sekä Heila-kysely ovat Heila Matchmaking Oy:n omaisuutta, ja suojattu tekijänoikeuksin. Nettisivujen materiaalia ei saa kopioida tai julkaista ilman lupaa tai asiallista lähdeviittausta. Mitään osia Heila-kyselystä ei ole lupa kopioida tai muokata omaan käyttöönsä sopivaksi tai kääntää eri kielille ilman Heila Matchmaking Oy:n lupaa. Heila-kyselyn käyttäminen omiin kaupallisiin tarkoituksiin tai oman liiketoiminnan kehittämiseen on ehdottomasti kielletty. Nettisivuilla tai sosiaalisessa mediassa julkaistujen kuvien kopioiminen ja julkaiseminen on kielletty.

11. Palvelun tuottaminen

Pyrimme palvelun häiriöttömään tuottamiseen. Nettisivut ja Heila -parinvalintakysely pyritään tarjoamaan käyttöön ympärivuorokautisesti. Verkkopalveluissa saattaa olla tilapäisiä katkoja, joista pyrimme parhaamme mukaan informoimaan asiakkaita sähköpostitse. Verkkopalveluiden optimaalisen toiminnan kannalta suosittelemme myös asiakasta käyttämään nykyaikaista teknologiaa ja ohjelmistoja.

Asiakaspalvelu toimii puhelimitse ja sähköpostitse arkipäivinä klo 10–17. Mahdollisista muutoksista ilmoitetaan käyttäjille sähköpostitse. Yhteydenotot asiakkaan ja matchmakerin välillä voivat tapahtua myös kyseisen ajan ulkopuolella jos niin on erikseen sovittu.

Heila Matchmaking Oy pidättää oikeudet tarvittaessa muuttaa käyttöehtoja liiketoiminnan kehittymisen mukaisesti. Mahdollisista muutoksista ilmoitetaan käyttäjille sähköpostitse. Lisäksi Heila Matchmaking Oy:llä on oikeus lopettaa palvelun tuottaminen, mikäli liiketoiminnan jatkaminen ei olisi enää mahdollista. Emme palauta veloitettuja palvelumaksuja.