Asiakkaiden kokemuksia

Moni asiakas on ensimmäistä kertaa keskustellessamme todennut, että työnne on varmasti todella haastavaa. Myönnettäköön, että välillä se on sitäkin, mutta ennen kaikkea työmme on hurjan jännittävää ja uskomattoman palkitsevaa. Tässä asiakkaidemme kokemuksia palvelusta.

 

“Tämä on hieno palvelu, loistavaa! 🙂 Tapasin treffikumppanini ja olin hyvin skeptinen, sillä päätösvalta oli annettu jollekin toiselle ja taustalla oli epäonnistunut kokemus kavereiden järkkäämistä sokkotreffeistä – eli eihän nyt kukaan muu voi tietää mikä minulle on sopivaa eikä kemiaa voi purkaa osiin. Erityisesti juurikin kemia jännitti, mutta itse tiesin kyllä hyvin nopeasti hetken juteltuamme että sen puolesta ei tarvitse jännittää, en tiedä oliko sattumaa vai ei. Näin myös miksi juuri hänet oli matchattu minulle.”

 

Tällainen palaute ilahduttaa. Välillä jo ensimmäinen treffikumppani on juuri se oikea. Silloinkin kun näin ei ole ollut, on palaute kuitenkin ollut positiivista. Useimmiten asiakas nimittäin oppii jotain uutta itsestään ja toiveistaan.

 

“Hän oli kyllä enimmäkseen kaikkea mitä olin toivonutkin, mutta tuntui kuitenkin jotenkin etäiseltä. Ehkä tein huonon vaikutuksen, koska jännitin jonkin verran ja jälkeen päin mietin, että töksäytin kyllä pari aika tökeröä kommenttia. — Olen noiden treffien jälkeen miettinyt tarkemmin sitäkin, millainen itse saatan olla ja mikä voi toista häiritä. Palveluun olen tyytyväinen ja haluan jatkaa!”

 

Vaikka totta kai pyrimme siihen, että löytäisimme asiakkaillemme heti mahdollisimman hyvän treffikumppanin, on kyseessä useimmiten kuitenkin pari etappia vaativa matka kohti parisuhdetta. Ensimmäisistä treffeistä opimme yleensä eniten. Mikä oli hyvää ja mikä huonoa? Mikä itseasiassa tämän henkilön kohdalla on sittenkin kaikkein tärkeintä? Millaisen kuvan hän itsestään välittää treffikumppanilleen? Meneekö siinä jokin pieleen? Toivooko hän itse kumppaniltaan sellaisia ominaisuuksia, minkä kanssa ei oikeastaan tosi elämässä tulekaan toimeen?

 

Helpointa meidän työmme on silloin, kun asiakkaalla on itsellään jo valmiiksi hyvä tuntuma siitä mitä hän kaipaa ja tarvitsee sekä halua tutustua treffikumppaniin pintaa syvemmältä.

 

“Treffit kestivät yli neljä tuntia, nyt nähty useamman kerran ja erittäin mielenkiinnolla tulevaa kohti. “

 

Tässä vielä asiakkaamme vinkki Heila-treffeille:

 

“Vinkkinä muille – tilanne tulee olemaan hieman outo kun ensimmäisen kerran näette ja ensimmäinen kerta voi mennä ihmetellessä. Koettakaa kuitenkin päästä pois analysoimasta liikaa miksi juuri se toinen on valittu sinulle ja keskittykää vaan hetkeen, hyvä keskustelunaihe kuitenkin on aloittaa juuri Heilasta, vaihtakaa kokemuksianne. Voin suositella palvelua lämpimästi, vie tinderiä mennen tullen.”

 

Kiitämme nöyränä palautteesta ja jatkamme aherrustamme kohti uusia rakkaustarinoita.

 

“Tosi hyvä palvelu. Olin skeptinen, mutta lähdin mukaan koska se oli ihan alussa ilmaista. Kuten puhelimessakin sanoin, maksaisin kyllä mielelläni noista treffeistä.”

 

“Hyvä meininki ja ihanan paneutuva palvelu!”

0 vastausta

Jätä kommentti

Haluatko liittyä keskusteluun?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *